فهرست دسترسی سریع این مقاله
ویتامین دی و کلسیم
یک محقق سرطان 2 مکملی را که برای پیری سالم مصرف می کند – و نحوه تصمیم گیری در مورد اینکه آیا آنها برای شما موثر هستند را به اشتراک می گذارد.
یک مطالعه جدید نشان می دهد که دریافت ویتامین دی و کلسیم کافی برای پیشگیری از سرطان مهم است.اما انتخاب مصرف مکمل ها بدون خطرات دیگری از جمله احتمال مشکلات قلبی نیست. یک محقق سرطان نشان می دهد که چگونه مزایا و خطرات را وزن می کند.
سینتیا تامسون، متخصص تغذیه و متخصص پیشگیری از سرطان، میداند که شما همیشه نمیتوانید رژیم غذایی یا مکملهای کلسیم برای راه رهایی از سرطان داشته باشید.
تامسون گفت: زمانی که تشخیص داده شد به سرطان کولورکتال مبتلا شده بودم و در اوایل دهه 40 بودم، یک متخصص تغذیه در دو ماراتن بودم. سرطانهای زیادی وجود دارد که نمیتوانیم از آنها پیشگیری کنیم، و نمیدانیم چرا مردم به آن مبتلا میشوند.»
خطر ابتلا به بیماریهای کشنده
اما همانطور که تامسون طی دههها مطالعه روی اثرات مکملها بر دهها هزار نفر دریافته است، دریافت ویتامین دی و کلسیم کافی میتواند تفاوت آشکاری در خطر ابتلا به بیماریهای کشنده، از جمله برخی سرطانها ایجاد کند. در واقع، تصور میشود که مصرف مواد مغذی یک فرد، که تا حد زیادی تحت تأثیر رژیم غذایی اوست، مسئول حدود 30 درصد از خطر ابتلا به سرطان است.
آخرین مطالعه او که روز دوشنبه در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شد، بیش از 36280 زن یائسه را که به طور تصادفی از ویتامین دی و کلسیم استفاده می کردند یا به جای آن (ناآگاهانه) یک قرص دارونما دریافت می کردند، برای یک دوره حدود هفت ساله مورد بررسی قرار داد.
با گذشت زمان، به نظر میرسید که این مکملها تأثیر کوچک اما قابل اندازهگیری در کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان داشته باشند. اما مصرف مکمل ها بدون خطر نبود.
ویتامین دی و کلسیم سرطان سینه و روده بزرگ
سرطان سینه و روده بزرگ در مصرف کنندگان مکمل به میزان قابل توجهی کمتر است پس از 22 سال، زمانی که محققان به نحوه عملکرد مصرف کنندگان مکمل در طول زمان در مقایسه با شرکت کنندگان در مطالعه غیر مکمل نگاه کردند، متوجه کاهش 7 درصدی مرگ و میر ناشی از سرطان در میان زنانی شدند که مکمل های ویتامین دی و کلسیم مصرف می کردند.
کاهش به ویژه برای سرطان سینه مهاجم (19٪) و سرطان کولورکتال (31٪)، مانند آنچه تامسون زمانی داشت، چشمگیر بود.
اما خبرها همه خوب نبودند. زنان شرکتکننده در این مطالعه که این دو مکمل را با هم مصرف کردند، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی مانند بیماریهای قلبی را نیز به میزان متوسط اما قابل اندازهگیری ۶ درصد افزایش دادند، که علت اصلی مرگ و میر مردان و زنان در ایالات متحده است.
تیم تامسون دقیقاً نمیداند پشت این افزایش دقیقاً چه چیزی وجود دارد، اما آنها گمان میکنند که این تفاوت ممکن است ناشی از مکملهای ویتامین دی و کلسیم باشد که باعث افزایش کلسیفیکاسیون عروق کرونر میشوند.
تامسون گفت: «نمیخواهم متخصصان قلب بگویند «هیچکس نباید مکملهای ویتامین دی و کلسیم مصرف کند» یا انکولوژیستها بگویند «همه باید آنها را مصرف کنند» – ما واقعاً باید به پروفایلهای فردی نگاه کنیم. “من فکر می کنم این جایی است که ما در پزشکی می رویم. این یک اندازه برای همه نخواهد بود.”
علیرغم خطرات احتمالی قلبی، تامسون همچنان مکمل های ویتامین دی و کلسیم خود را هر روز مصرف می کند.
اما او می گوید که شما نباید فقط رژیم او را کپی کنید. درعوض، در نظر گرفتن اینکه کدام مکمل ها را برای طول عمر مصرف کنید باید یک علم کاملا شخصی باشد. در اینجا سه عاملی است که به تصمیم او کمک کرد. از نتایج آزمایش خون برای تعیین رژیم مکمل خود استفاده کنید.
مکملهای کلسیم راه رهایی از سرطان
سینتیا تامسون، متخصص تغذیه و متخصص پیشگیری از سرطان، میداند که شما همیشه نمیتوانید رژیم غذایی یا مکملهای کلسیم برای راه رهایی از سرطان داشته باشید.
تامسون گفت: زمانی که تشخیص داده شد به سرطان کولورکتال مبتلا شده بودم و در اوایل دهه 40 بودم، یک متخصص تغذیه در دو ماراتن بودم. سرطانهای زیادی وجود دارد که نمیتوانیم از آنها پیشگیری کنیم، و نمیدانیم چرا مردم به آن مبتلا میشوند.
اما همانطور که تامسون طی دههها مطالعه روی اثرات مکملها بر دهها هزار نفر دریافته است، دریافت ویتامین دی و کلسیم کافی میتواند تفاوت آشکاری در خطر ابتلا به بیماریهای کشنده، از جمله برخی سرطانها ایجاد کند. در واقع، تصور میشود که مصرف مواد مغذی یک فرد، که تا حد زیادی تحت تأثیر رژیم غذایی اوست، مسئول حدود 30 درصد از خطر ابتلا به سرطان است.
آخرین مطالعه او که روز دوشنبه در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شد، بیش از 36280 زن یائسه را که به طور تصادفی از ویتامین دی و کلسیم استفاده می کردند یا به جای آن (ناآگاهانه) یک قرص دارونما دریافت می کردند، برای یک دوره حدود هفت ساله مورد بررسی قرار داد.
با گذشت زمان، به نظر میرسید که این مکملها تأثیر کوچک اما قابل اندازهگیری در کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان داشته باشند. اما مصرف مکمل ها بدون خطر نبود.
ویتامین دی و کلسیم سرطان سینه
سرطان سینه و روده بزرگ در مصرف کنندگان مکمل به میزان قابل توجهی کمتر است
پس از 22 سال، زمانی که محققان به نحوه عملکرد مصرف کنندگان مکمل در طول زمان در مقایسه با شرکت کنندگان در مطالعه غیر مکمل نگاه کردند، متوجه کاهش 7 درصدی مرگ و میر ناشی از سرطان در میان زنانی شدند که مکمل های ویتامین دی و کلسیم مصرف می کردند.
کاهش به ویژه برای سرطان سینه مهاجم (19٪) و سرطان کولورکتال (31٪)، مانند آنچه تامسون زمانی داشت، چشمگیر بود.
اما خبرها همه خوب نبودند. زنان شرکتکننده در این مطالعه که این دو مکمل را با هم مصرف کردند، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی مانند بیماریهای قلبی را نیز به میزان متوسط اما قابل اندازهگیری ۶ درصد افزایش دادند، که علت اصلی مرگ و میر مردان و زنان در ایالات متحده است.
تیم تامسون دقیقاً نمیداند پشت این افزایش دقیقاً چه چیزی وجود دارد، اما آنها گمان میکنند که این تفاوت ممکن است ناشی از مکملهای کلسیم باشد که باعث افزایش کلسیفیکاسیون عروق کرونر میشوند.
تامسون گفت: «نمیخواهم متخصصان قلب بگویند «هیچکس نباید مکملهای کلسیم مصرف کند» یا انکولوژیستها بگویند «همه باید آنها را مصرف کنند» – ما واقعاً باید به پروفایلهای فردی نگاه کنیم. “من فکر می کنم این جایی است که ما در پزشکی می رویم. این یک اندازه برای همه نخواهد بود.”
علیرغم خطرات احتمالی قلبی، تامسون همچنان مکمل های ویتامین دی و کلسیم خود را هر روز مصرف می کند.
اما او می گوید که شما نباید فقط رژیم او را کپی کنید. درعوض، در نظر گرفتن اینکه کدام مکمل ها را برای طول عمر مصرف کنید باید یک علم کاملا شخصی باشد.
محصولات پیشنهادی ما :